top of page

Gjestebok

Cathrine sagt på Apr 5, 2017 1:36 AM

I dag har jeg hatt en time med fantastisk deilig massasje og deretter fotbehandling. Anne Elisabeth er en veldig dyktig massør og fotbehandler som jeg har gått til i 4 år og anbefaler henne på det sterkeste��

Anne Grethe Gulbrandsen sagt på Mar 15, 2016 1:25 AM

I dag har jeg fått en deilig fotbehandling hos Anne, hun kan anbefales på det varmeste. Anne er veldig grundig og nøye, hun bruker god tid og man føler seg ivaretatt:):) Ny time er allerede bestilt:)

Vicki Burden sagt på Jul 15, 2014 4:12 PM

Anne Elisabeth er en veldig dyktig massør. Hun kan det hun driver med og er hele tiden opptatt av at du som kunde skal ha det bra. Man føler seg velkommen og verdsatt så fort man kommer inn i lokalene. Anne utdanner seg også til fotterapaut, og jeg gleder meg til hun er klar for å ta imot kunder for fotpleie også :) Tipp topp - tommel opp fra meg :)

Andine Knudtson sagt på Jul 9, 2014 6:54 PM

Jeg har diagnosen ME og har hatt problemer med blant annet lite energi og muskel og leddsmerter. Jeg prøvde massasje som et siste desperat forsøk på å finne noe som skulle bedre smertene. Allerede etter første bahandling følte jeg meg bedre. Når jeg reiste meg opp fra benken var det første gang på 1,5 år at jeg ikke hadde smerter. Ann Elisabeth viser forståelse og omsorg, noe som jeg ser på som veldig viktig og en god egenskap. Anbefales på det varmeste!

Berit Thoresen sagt på May 20, 2014 7:24 PM

Hei alle sammen. Har bare en ting å si om lymfemassasje hos Anne Elisabeth, :-) :-) :-).-) I ny opp pussede lokaler og enkelt interiør, kjenner man roen komme når man kommer inn i lokalene. Det første som møter deg utenfor døra, er levende lys. Det samme på disken inne. Anne Elisabeth er et menneske som helt klart passer til å jobbe med mennesker. Hun kan jobben sin helt ut til finger spissene og vel så det. Måten hun gir informasjon på, sier også alt om hennes kompetanse i det hun jobber med. Under behandlingen er hun veldig opptatt av at vi som kunder opplever behandlingen som positiv. Jeg har nå startet på runde nr 2 og merker stor forandring på kroppen min. Etter 5 behandlinger fordelt på 2,5 uker, kunne jeg plukke frem klær som ikke hadde brukt på veldig lenge. Det merkes og synes at det har skjedd noe med min kropp :-) Så er det noen som er litt skeptisk til lymfemassasje, er jeg et levende bevis på at det funker. Hilsen fra en veldig fornøyd kunde

Navnet ditt:

Email-adressen din:*

Skriv inn beskjeden din:

bottom of page